Om bloggerne

Kjære leser!
Vi er fire SPRELLbloggere og her får dere høre litt om oss:
Hege Arnesen er Gründer av Sprell. "For 14 år siden startet jeg Sprell fordi det den gang var vanskelig å finne gode leker til mine egne barn. I dag har vi blitt en institusjon for kvalitetsbevisste  foreldre. Jeg håper du finner noe du og dine barn kan ha glede av lenge, enten på Sprell.no eller i en av våre butikker".


Gründer og daglig leder i Sprell


--------------------------------
Tove Rødland er butikksjef på SPRELL Majorstuen og har vært det i ni år. Hun har bakgrunn som avdelingsleder i barnehage, hvor hun jobbet i nesten 20 år. For Tove er det viktig at leker er pedagogiske, at de er av god kvalitet og at både barn og voksne har positivt utbytte av å omgi seg med dem. Hjemme har hun tre barn og på arbeidsplassen er hun ekstramamma for de ansatte! Tove vil være gjesteskribent og hovedsakelig skrive om barns ulike stadier og hvilke leker som er midt i blinken for de ulike aldere.
Tove - Butikksjef på Majorstua
--------------------------------
Thea Birgitte Olufsen er SPRELLbloggens hovedskribent. Jeg er 20 år og har jobbet på SPRELL Majorstuen i to år. Som eldst i en søskenflokk på fire jenter har jeg personlig erfaring med de fleste leker og selvfølgelig mye fagkunnskap om de ulike produktene. SPRELL for meg handler om gode produkter, utmerket kundeservice og det lille ekstra. Jeg er så stolt av jobben min og alle jeg jobber med, fordi alt vi tilbyr er utenom det vanlige; være seg innpakningen, puslespillet, dyrehodene på veggen eller smilet!


Thea - Hovedblogger og butikkmedarbeider på majorstua
--------------------------------
Veronica - butikksjef på Sandvika