tirsdag 25. januar 2011

STORO-butikken
Besøk SPRELLbutikken på STORO


Å åpne butikk er som å ha en baby i magen. Men heldigvis tar det ikke 9 måneder og ikke er det vondt heller. Det er hard jobbing, spenning og forventning. Går det bra eller ikke? Hver butikk lever sitt liv og har sitt særpreg. I august åpnet vi den siste og nyeste SPRELL-butikken.  Denne gangen på STORO-senteret i Oslo - som har fått et formidabel ansiktsløft og virkelig blitt et utrolig flott senter. 

To trivelige gutter ?
Selvfølgelig var Olav Thon tilstede ved åpningen og selvfølgelig hadde han den vanlige lua på. At ordføreren også kom i lue  - en blå en selvfølgelig - var bare så kult! 

På STORO har vi det bra. Er du i ammetåka eller bare trenger en deilig kaffekopp er det Kaffebrenneriet rundt hjørnet. Orker du ikke lage middag eller vil ha litt fest på en hverdag, er det mange deilige restauranter å velge i. Og så er det alle butikkene da! Ikke gå innom Olivier, for da kommer du garantert ut med noe godt og en slankere lommebok. Ved siden av Olivier, i 1 etg., ligger SPRELL. Butikken er ikke like stor som på Majorstua eller Grünerløkka, men her finner du det beste av SPRELL.

Vi har valgt ut det som vi tror er alles favoritter. Er du ikke enig, så si ifra! Nå gleder vi oss til sommeren for da åpner torget foran senteret, med uteservering og kos.

Ha en fin dag!
Skrevet av Hege Arnesen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar