fredag 18. februar 2011

SANDVIKA-butikkenI enden av skandinavias største kjøpesenter ligger SPRELL!
Det er Sandvika Storsenter vi snakker om og den  "nye delen i den gamle delen" - som ikke er så ny lenger.....  Her åpnet Sprell sine dører for 9 år siden. At senteret er blitt veldig stort og veeeeeeeeeldig langt, gjør desverre at det ikke er så lett å finne oss. Men, den som leter, finner. Og det er verdt det, for hos oss kan du bli i timesvis! Her er det mye å se og ta på.....
Vi holder til i fine, lyse lokaler i 1 etg. Butikken er ikke like stor som på Majorstua eller Grünerløkka, men her finner du "kremen av SPRELL", .

 Se for eksempel alle de flotte kostymene vi nå har fått til karnevalet! Prinsesser, sjørøvere, riddere, jordbærbabyer, ballerinaer, rødhette (og ulven!), apekatter og brannmenn er bare noe av det vi har å by på. Ugle-drakten under er en av våre favoritter:  


VELKOMMEN TIL VERONICA !

1. februar fikk Sandvika ny butikksjef og vi ønsker henne hjertelig velkommen. Vi håper dere alle tar godt imot henne og har tålmodighet. Det er alltid mye å sette seg inn i, og det tar tid å lære alle produktene i SPRELL å kjenne! Vi skal gjøre vårt beste for at hun og dere får så bra oppfølging som mulig.


Tips:
Når du er ferdig med å handle hos oss, kan du ta med barna opp i etasjen over og kose deg med kakao m/marsmellows hos Jordbærpikene. Det er deilig det!


Ha en fin helg,


hilsen Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar