fredag 15. april 2011

Burt's Bees på SPRELL Majorstuen


Historien begynte da den tidligere naturfotografen Burt Schawitz møtte den kreative entreprenøren Roxanne Quimby i1984. 
Han hadde råvarene og kjærligheten til det naturlige, hun haddeoppskriftene og ideene.
De to innledet et unikt samarbeid, og så mulighetene for å utvikle hudpleieprodukter av de næringsrike ingrediensene fra Burt’s bier.

Vi Majorstuen-jentene har blitt fullstendig hekta på Burt's produktene. Det er ikke snakk om at vi lenger bruker noen andre hudpleieprodukter etter at vi oppdaget "biene".
Burt's Bees produktene er naturlig fremstilt og inneholder ikke parabener, sulfater, ftalater, petrokjemikaler, mineraloljer eller kunstige fargestoffer.
Produktene og ingrediensene er selvfølgelig heller ikke testet på dyr.

Vi har i hovedsak valgt å fokusere på deres mor og barn produkter, men med den siste leveransen fikk vi med noen andre godsaker også..

Her finner du noen "must have" til toalettmappen for både deg og dine barn nå i påsken.

Mirakelsalven
En salve stappfull av næring. Påfør et tynt lag der huden trenger ekstra næring; i ansiktet, hender, neglebånd, hårtupper og føtter. Gir også ekstra beskyttelse mot vær og vind (inneholder ikke vann). Olje fra gresskarfrø, kombinert med olivenolje og hvetekimekstrakt gir fukt til hud og hår. Proteinrik bipollen gir næring og gjenoppbygger, mens bivoks holder fuktigheten inne.

139,-


After sun lotion
Etter en lang dag i solveggen trenger huden litt ekstra pleie.
Denne fuktighetsgivende, raskt absorberende ansikt- og kroppslotionen med blant annet aloe vera kjøler og tar vare på huden. Kokosolje, pollen og glycerin hjelper huden med å bevare sin naturlige fuktighet.
Din solkyssede hud vil igjen føles myk og sunn - helt naturlig.

184,-


Bivoks leppepomade
Denne 100 % naturlige leppepomaden er stappfull av kokos- og solsikkeoljer, rik på vitaminer og essensielle fettsyrer for å gi næring og myke lepper.  Bivoks tar vare på fuktigheten og en liten touch av peppermynteolje gir en herlig friskhet.

Burt´s Bees bestselger  - Snart din favoritt?

59,-
-Thea

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar