tirsdag 7. juni 2011

GRUNERLØKKA-butikken

En bambi hilser deg velkommen ....
Finnes det et hyggeligere sted å tusle rundt, enn på Grünerløkka?

Grønne parker, masse kafeer og morsomme butikker. Og selvfølgelig SPRELL, beliggende midt i selveste hovedgaten Markveien. Her er vi blitt en attraksjon for liten og stor - ikke minst takket være Trine og co (hennes søte jenter).
Og når Markveien blir bilfri - kan hende en gang til neste år, eller året etter der (når kommunen endelig kommer igang) så kan alle virkelig boltre seg i mye uteplass foran butikken!


Støter du på en ekkel bille i døren, er det ikke fordi vi er dårlige på å vaske. Den er lagt der for å skremme vettet av fintfølende fruer og lage gøy for barna! På SPRELL finner du ikke bare gode leker, møbler og ting til barnerommet. Vi har også et godt utvalg av klær fra Småfolk og sko fra Bisgaard.

Visste du at SPRELL var med i den fisefine Louis Vuitton-City-reiseguiden i 2009:
(Vi fikk desverre aldri kjøpt et eksemplar - bare for å ha i hyllen på Grünerløkka). 


Louis Vuitton reiseguide

Når du er på Grünerløkka må du også ta turen innom Et dukkehjem, litt lenger opp i gaten. Her finner du hauger (bokstavelig talt) med klær, gryter og porselen fra mange tiår tilbake. Forbered deg på litt pruting, for damen på krakken er ikke så streng som hun ser ut som! En rar veske fra et dukkehjem og den flotte prinsesseparykken fra Sprell. Det er utkledning bedre enn noen annen.....

Hilsen Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar