tirsdag 28. juni 2011

Minispill - del 1!

For mange er ferien rett rundt hjørnet, og det betyr reise og mer tid sammen med familien og venner. Hva er da koseligere enn å spille spill sammen? Enten man sitter på toget, flyet, hytta, båten, hjemme, ute eller inne? Jeg har lagt min elsk på disse hendige minispillene fra HABA! De er små miniutgaver av artige spill, tilpasset små barn og kommer i utrolig lekre metallbokser! Perfekt til reisen!

Vi har ett godt utvalg av ulike spill i denne serien; fiskespill, yatzy, svarte-per, kortskalle, dyrelotto, kråkespillet, pantomime osv..


Jeg kommer til å presentere dere for alle spillene i denne serien, men jeg deler det opp i to omganger.

 Dyre Yatzi!
Ett enkelt, morsomt og engasjerende yatzy for hele familien! Spillet inneholder en blokk med ark til å føre poeng, fem terninger med dyremotiver, fire blyanter og en enkel bruksanvisning! Prinsippet er det samme som den originale yatzien, kast terningene for så å se hvilke dyr du vil samle på. Det gjelder å samle flest mulig like dyr, men som i vanlig yatzy skal man også ha tre like, fire like, to par, trippel og ett par og yatzy.. Spillet passer for 2-4 spillere, og beregnet på alder 5-99 år.

Kr 119


Mini-Lotto!
Tradisjonelt dyrelotto i mindre og praktisk forpakning - genialt på reisefot! Spillet inneholder 4 spillebrett og 24 kort. Man kan være alt fra 2-4 spillere (3-99 år), og hver spiller skal ha enten 1 eller 2 spillebrett. Videre er det om å gjøre å fylle brettene med identiske kort som bildene på brettene viser. Førstemann vinner!

Kr 135


Fiskespill!
Fiskespill i kledelig forpakning! Spillet inneholder 18 fisk i tre størrelser og farger, en fiskestang, en terning og bruksanvisning. Legg all fisken i boksen, rist og plasser dem på bordet. Kast terningen, og nå  gjelder det å fiske en fisk med samme farge som på terningen. Den som først får fisket seks fisk vinner! Passer for barn fra 4 og oppover.


Kr 115


Larvespillet!
  Hvem blir den første til å lage ferdig sin larve? Larven kan ikke ha noen like farger, derfor må man hele tiden håpe at terningen vil vise dem fargen du trenger! Spillet inneholder en terning, fire larvehoder, og fire ganger 6 ulike farger. I tillegg til å være ett artig spill, er det også en flott måte å gjøre barna trygge på de ulike fargene. Det kaller jeg bonus..!:) (4-99 år)

Kr 119


 Mini frukthage!
  Friske kirsebær, epler, pærer og plommer henger på trær. Ravnen vet at frukten er moden og derfor må du høste de så fort som mulig, før ravnen can få tak i de. Spillet inneholder ett spillebrett, 40 fruktbiter (10 av hver slag), en ravn, en terning og bruksanvisning. Et samarbeidspill for 2 eller flere spillere..i alderen 3-8 år:)

Kr 115
Tror minst ett av disse blir med meg og min familie på ferie i år:)

-Veronica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar