onsdag 14. september 2011

Dunderly-gøy!

Dunderly monstrene


















Dunderly er et hemmelig sted der det bor snille, rare og lekne monstre. Langt fra folk og høyt til fjells! I disse dager lanseres dette nye norske barneuniverset som er skapt av forfatter Endre Lund Eriksen og illustratør Endre Skandfer i samarbeid med GAN Aschehoug.


Endre Lund Eriksen skriver bøker for barn og ungdom, blant annet bøkene om Pitbull-Terje og småbarnserien Alvin Pang.Han har også skrevet den nesten sanne historien om Førstemann som pissa på månen. Andre kjente bøker er Jafs – Flukten fra Villmarka Zoo og En terrorist i senga. 



Endre Skandfer (f. 1976) er illustratør, animatør og filmregissør. Endre har vært med å lage populære filmer og TV-serier som Kaptein Sabeltann, Elias og jakten på havets gull, Pitbull-Terje og Kutoppen.

Dunderly er en verdibasert satsning med barna i sentrum. Historiene er ett bakteppe for utvikling i barnehgagen og hjemme, og skal oppmuntre barna til å skape, til å leke, til å forstå og til å stille spørsmål. Vi lever i ett samfunn med mangfold og forskjelligheter, og ett av målene med historiene og karakterene i Dunderly er at barna skal oppmuntres til å vise empati og toleranse. De skal kunne identifisere seg med elempenter i universet uavhengig av kulturell bakgrunn. Dunderlyuniverset skal inspirere barna til å gå ut og skape sin egen lek, sin egen historie og sine egne små mirakler.

I forbindelse med Aschehougs lansering skal Sprell være med på å arrangere Dunderlyaktiviteter i våre fem butikker!

Dunderly universet
ARRANGEMENTER hos Sprell:


Sprell Storo Storsenter 22. september kl. 16
Lesestund for de minste fra kl. 16.00, konkurranse og besøk av monsterene fra Dunderly

Sprell Majorstua 24 september kl. 14.
Lesestund for de minste fra kl. 14.00. Dansekonkurranse med premier og besøk av figurene fra Dunderly.

Sprell Grünerløkka 1 oktober kl. 14
Lesestund for de minste, dansekonkurranse med premier og besøk av monstrene fra Dunderly

Sprell Sandvika 8 oktober kl.14
Lesestund for de minste, konkurranse og besøk av monsterene fra Dunderly

Sprell Jessheim 22.oktober kl. 14
Lesestund for de minste, dansekonkurranse med premier og besøk av monstrene fra Dunderly


Vi gleder oss til dette - og håper på at vi treffer så mange som mulig av dere!!  Til de av dere som kommer på Majorstua, Grünerløkka og Jessheim - dere MÅ øve på Dunderlydansen! Sjekk instruksene her...


Dette blir dunderartig!

-Veronica:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar