torsdag 15. september 2011

Konkurranse: Albert Åberg!


Det er vel flere enn oss som har ett nostalgisk forhold til denne karen her? 
Selveste Albert Åberg! Vi har masse fine produkter i butikkene, jeg nevner matboks, termos, puslespill, kortspill og ikke minst de fine dukkene!!

Nå vil vi gi 3 av dere muligheten til å vinne noen av disse fine effektene.
Det eneste dere trenger å gjøre er å fortelle oss 
hvorfor du liker Albert Åberg.
Kommenter på dette innlegget, og husk å skrive mailadressen din 
slik at vi kan nå deg dersom du er den heldige vinneren!:)Vi trekker 3 vinnere, og gevinsten er som følger:
1.premie: Albert Åberg dukken og kubepuslespill (verdi kr 344)
2.premie: Albert Åberg dukken (verdi kr 215)
3.premie:Albert Åberg kubepuslespill (verdi kr 129)

Vinnere trekkes og annonseres torsdag 22.september. 

Samme dag, altså torsdag 22.september, kan du også handle Albert-produkter for kr 150 og få en rabattkupong til Albert Åberg dukketeater på Ullensaker kulturhus den 10.oktober. 
Denne kampanjen gjelder kun på SPRELL Jessheim.

-Veronica:)


55 kommentarer:

 1. Jeg liker Albert Åberg fordi han er annerledes. Han bor alene med pappan sin og har en usynlig venn. Han er sikkert noe de fleste barn kan kjenne seg igjen i.. Dessuten er han morsom ;)

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Jeg husker Albert Åberg fra jeg var liten. Jeg så han på Barne TV og leste bøkene om han. Han var noe av det jeg likte best som liten. Han Albert Åberg fant på mye rart! Jeg har lest mange av bøkene for min sønn.
  line.strandli@gmail.com
  Hilsen
  Line S.

  SvarSlett
 3. Det er vel ikke vanskelig å svare på, Albert er på ordentlig han...Ikke noe jukseting med han. Og det er godt i en falsk og uekte verden...


  ninahelenolsen@yahoo.no

  SvarSlett
 4. Jeg liker Albert Åberg fordi han er et "barn" med evne til å drømme seg bort i fantasiverdener, og lever seg helt inn i ting. Han er sånn som mange barn faktisk er, eller drømmer om å være. Sånn sett er Albert et forbilde:)

  Hilsen Ida

  idahaga@gmail.com

  SvarSlett
 5. Åh, jeg digget Albert! Og skybert :) Og nå er det superkult for datteren min, er så koselig når de liker det vi også likte godt :)
  Albert Åberg er råkul, han er morsom og han ser morsom ut, hverken han eller faren eller spesielt selvhøytidelige og det er klare dialoger.
  Man kan ikke komme foruten den usedvanelige store hodeformen hans heller :)

  bee10na@live.no

  SvarSlett
 6. Jeg såg på Albert Åberg da jeg var liten . Han fant på så mye rart. Likte så godt at han drømmet seg bort, og faren hans var så rar syns jeg. Nei, det var morsomme tider det! Kanskje jeg kan vinne en bamse til jenta mi. Hun er bare 8 mnd, men kanskje hun kommer til å like Albert Åberg hun også:)

  Hilsen
  ogreid82@yahoo.no

  SvarSlett
 7. Jeg var veldig fan av Albert Åberg. Nå er det lenge siden jeg har sett ham igjenn. Han går gjerne ikke på barne tv lengre. Jeg husker han hvertfall som en artig kar. Husker spesiellt en bok da han skulle begynne på skolen. Den var så fasinerende syns jeg. Liker ham, fordi jeg tror at alle barn kan ha lett for å identifisere seg med ham.

  Hilsen Olav
  olavgreid@gmail.com

  SvarSlett
 8. Det er så koselig med god gammeldags barne tv. Det er positivt at barna i dag også får med seg dette som vi syns var kjekt. Bøkene er også utrolig koselige, som er lette for barn å identifisere seg med.

  MVH
  Grethe

  SvarSlett
 9. Albert er jo en fantastisk liten kar med store tanker :-)
  Kjempeherlig serie som minner pm barndommen :-)

  SvarSlett
 10. Fordi han alltid "skal bare,skal bare"... Og fordi han er et helt normalt og sunt forbilde for barn! Og han har en utrolig bra fantasi, som kan trigge de fleste barn;)
  tonje@laurvig.no

  SvarSlett
 11. Fordi han hadde en hemmelig venn, akkurat som jeg hadde da jeg var liten. Hun het Ida og reiste rundt hele verden, og jeg kunne daglig fortelle om hva det sto på alle kortene hun skrev til meg :-) Godt å ha en figur man kan kjenne seg igjen i! :)

  SvarSlett
 12. Liker Albert Åberg fordi de lot han ha en usynlig venn, mange barn har jo det og det skal det være lov til. Barn skal få fantasere og leve seg inn i leken noe albert inspirerer til. Jeg likte godt illustrasjonene i bøkene, også kjenner jeg meg kanskje altfor godt igjen i : skal bare, skal bare ;)

  Bettina

  Blunderby@gmail.com

  SvarSlett
 13. Liker Albert Aaberg fordi han har en utrolig fantasi som er morsom å ta del i for både liten og stor. Han lever i et eget lite univers sammen med sin usynlige venn som han samtidig vil at pappan skal inkludere. I historiene til Albert er det humor for både voksen og stor. Pappaen sine reaksjoner kjenner man seg så igjen i som forelder, samtidig som mange av de følelsene som Albert sitter inne med er ganske like de barn opplever. Satte stor pris på Albert når jeg selv var liten og datteren min på 3 år har også blitt en stor Alberttilhenger. Hilsen Kjersti.reiersen@gmail.com

  SvarSlett
 14. Albert Aaberg er en tutti frutti fyr, han kan lage fantastiske nye verdner av kjedlige ting og han gleder seg over å ha en pappa som kan late som og leike, noe andre mammaer og pappaer også gjør av og til, men det er kanskje noe av det fineste ved albert, at han får pappa med i leik!!

  lofise_lunde@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Da jeg var 4 år fikk jeg lillebror. Det var tøft, og jeg var veldig sjalu. Spesielt om morgenen, før jeg skulle i barnehagen satt jeg og hørte på lydbok med Albert Åberg. Og jeg husker jeg satt og fordypet meg i hans verden. Han hadde en hemmelig venn, noe jeg og ville ha, og noen ganger ble han også urettferdig behandlet,noe jeg ofte følte meg etter jeg fikk lillebror. Jeg husker jeg beundret Albert Åberg, han var ikke så opptatt av alltid å være tøffest, han var bare seg selv:-) I dag har datteren min på snart tre år overtatt alle mine Albert bøker, og de gode minnene fra min barndoms Albert våkner stadig til liv via henne:-)

  SvarSlett
 16. Fordi Albert Åbert har den absolutt søteste pappaen i verden!:) Morsomt at det er noen som har gitt alenepappa-tilværelsen et ansikt...Albert-historiene er for meg nostalgi på høyt nivå, jeg leser bøkene for min lillegutt på 2 år, synes det er viktig at han får oppleve Albert-verden slik jeg gjorde da jeg var liten, for disse historiene har en plass i hjertet mitt!:) Søteste kjenningsmelodi og da!:) Og alle har vel hatt en skybert-venn?!?! Dette er en verden alle barn burde få oppleve, nrk burde legge ned noen av de nye overanimerte masseproduserte filmene de sender og heller sende litt mer god gammeldags barnetv!:) Rett og slett verdens beste Albert!:)
  MVH elinberg21@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Jeg husker Albert Åberg fra jeg var liten. På Barne-TV og fra bøkene om han. Gode historier som alle barn kunne leve seg inn i og kjenne seg igjen i.

  SvarSlett
 18. Albert Åberg var en stor del av min barndom,og når mine barn var små,hadde vi dvd'en og den ble sett flittig.
  Jeg skal bare-skal bare.Det er noe alle barn sier,å i vår familie sier vi den dag i dag,når den strofen kommer.ÅÅÅ du tar en Albert Åberg:)
  Nå har det kommet ett nytt lite familiemedlem,som Må få treffe Albert Åberg også.Så jeg krysser fingrene for at jeg kansje er heldig her,og kan lære prinsessen om vår lille udødlige venn Albert

  SvarSlett
 19. roy_e_berg@yahoo.com16. september 2011 kl. 10:26

  Jeg liker Albert fordi han er veldig kreativ med enkle ting. Fantasien fyller ut resten.

  SvarSlett
 20. Albert Åberg var en stor favoritt da jeg var liten, og nå elsker barna han. Historiene er jo relativt enkle, men likevel geniale. Man kjenner seg igjen, som for eksempel det å si " Skal bare." Og hvem har vel ikke hatt en liten venn som Skybert? Må også legge til at morsomme illustrasjoner gjør bøkene enda bedre.

  Mvh Marit, mwaaler@hotmail.com

  SvarSlett
 21. Rundt omkring på gulvet hopper en glad og fornøyd toåring med lyst hår og krøller. Han heter Albert og er vår lille sjarmør. Storebror har lært han opp til å tro at han heter Albert Åberg og ikke Dybvad som storebror... Så når han presenterer seg sier han; Albert Åberg i all fortrolighet:) Så søt og uskyldig som den gode gamle Albert Åberg som vi kjenner så kjært. Ingenting er som en lesestund i mammas armkrok med en bok om Albert Åberg som både store og små elsker.....

  Klem

  gunhilddybvad@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Jeg husker Albert Åberg fra jeg var liten og likte de enkle tegningene og de gode historiene :)

  Jeg har en datter (5år) som har kronisk iridocyclitt så vi har vært mye hos Øyelegen. Der leser vi alltid Albert Åberg mens vi venter. Elisabeth elsker Albert Åberg :)

  sorgenfri2(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 23. albert er jo en kjenning fra barndommen min,hvis jeg vinner så blir det nevøene mine som får den gleden

  SvarSlett
 24. Albert Åberg er alltid aktuell! Leste den for mine barn som nå er 23 og 19 år - og leste senest i dag for 23 1. klassinger!

  marlbak@online.no

  SvarSlett
 25. Jeg husker Albert Åberg fra da jeg var liten. Han lignet så på fetteren min og det syns jeg fortsatt er vittig. En koselig og beskjeden liten gutt.

  yvonne.rislaa@yahoo.no

  SvarSlett
 26. ► Albert Åberg bøkene var alltid gjenganger i nattafortellingene hjemme hos oss ♥♥♥
  Albert; den sjarmerende lille gutten med livlig fantasi som alle kan kjenne seg igjen i =) Morsomme små hverdagslige situasjoner =)
  ► jeg har heldivis tatt vare på mine Albert Åberg bøker, så nå har datteren min Linnea på 4,5 år STOR glede av disse =) Og det er jo kjempemoro å lese disse for henne!

  God helg!

  Hilsen Kirsti D.G (granhus@alumni.ntnu.no)

  SvarSlett
 27. Albert Åberg fulgte meg i min barndom hvor jeg levde meg inn i hans verden. Nå er det min datter som lever seg inn i hans verden:) Det er veldig morsomt å se at hun har like stor glede av noe som jeg hadde stor glede av for lenge siden;)

  SvarSlett
 28. Jeg likte ham godt da jeg var liteb. Det er derfor moro at min 3 år gamle sønn synes det er like spennende. Hadde jeg vunnet , ville det ha gledet en veldig kul liten kar:)

  SvarSlett
 29. Jeg elsker ALbert Åberg! Altså- jeg er 28 år, men jeg har spart på bøkene jeg hadde fra jeg var liten- og gleder meg til å lese dem for mine barn. Husker spesielt godt historien der Albert var sammen med fetterne sine og fikk skylden for å ha spist opp alle kakene eller noe sånt :P Morsomt å tenke tilbake på :) Jeg liker nok historiene fordi Albert levde i en sånn verden som jeg selv ønsket meg.

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 30. Jeg er Albert-fan! Og det bare på grunn av Skybert. Mine barn hadde ingen Skybert- men det så veldig stas ut å ha en liksomvenn. Kanskje mine barnebarn får slike?

  Jaana
  jaana.sinda(ætt)live.no

  SvarSlett
 31. Fordi han minner meg om en herlig barndom, og jeg elsket denne karen og hans hemmelige venn! Nå som lillegutt blir litt større, skal jeg introdusere Albert Åberg for han :)

  Krysser fingrene for å vinne denne herligheten!

  Klem

  SvarSlett
 32. Jeg husker Albert Åberg fra jeg Barne-TV da jeg var liten! Gode barndomsminner! Jeg kunne veldig gjerne tenke meg å introdusere Albert Åberg for mine to barn på 5 og 3 år.

  SvarSlett
 33. Heisann :-)

  ✿♥ Tusen takk for titten i den fine bloggen. Elsker Albert Åberg, han får frem de gode barndomsminner med barna mine.Nå ser jeg frem til å dele alle minnene om herlige Albert Åberg med barnebarna mine :)Ha en riktig flott uke!!✿♥

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 34. Albert Åberg er en enkel, koselig liten gutt som viser oss hvordan det er å være barn, uten å ty til mange glorete farger og spesialeffekter som mange av nåtidens barne TV-figurer gjør. En finfin fyr!

  SvarSlett
 35. Hverdagslig fantasifulle historier det er lett å kjenne seg igjen i. I tillegg har bøkene veldig fine illustrasjoner som også har en kul blanding av realisme og fantasi.

  SvarSlett
 36. Det eg faktisk likar aller best med Albert Åberg, er den utruleg tålmodige og snille pappaen hans! :) I tillegg til den gode moralen som alltid er til stades :)

  Mvh, KristiN
  krisoeye@yahoo.no

  SvarSlett
 37. Å, Albert Åberg var en av mine store favoritter som barn. Jeg hadde et par bøker hjemme, men lånte alltid flere bøker med han på biblioteket! Skybert var kjempekul, og jeg mislikte fetterne til Albert sterkt - siden Albert fikk han skylden når kakene var spist opp! Flotte bøker og bilder som kan leses og ses på om og om igjen :)

  Hilsen Camilla, toyotacrown@hotmail.com

  SvarSlett
 38. Jeg liker Albert Åberg fordi han er så ekte, og han er en liten luring ;)

  SvarSlett
 39. Jeg liker Albert fordi han er så gjenkjennelig. Han har masse fantasi, og må streve med mange av de samme "problemene" som vanlige normale barn.
  Da jeg var liten var det ikke mange jeg kjente som bare hadde en forelder til stede i hverdagen, så Albert Åberg var også lærerikt.

  mf.i@hotmail.com

  SvarSlett
 40. Jeg liker Albert Åberg fordi han er så enkel, viser oss ting på en enkel måte og setter et eksempel uten å være barnslig. Mye av dagens barne-tv og -bøker er jo så glorete. Albert Åberg er så enkelt, men samtidig så riktig, sant og ekte, på en måte.
  Og husker jeg syntes bestemora var verdens snilleste!

  Masse minner fra ham både fra tv og bøker fra jeg var liten. Og Skybert var herlig!

  Hilsen Silje (simy@live.no)

  SvarSlett
 41. Albert er en av de jeg husker best fra jeg selv var liten, og nå som jeg har fått barn selv - skal også han få gleden av å bli kjent med Albert. Bøkene gir "oppdragelse" og lærer bort på en enkel måte, og viser barn hvordan man kan eller skal gjøre forskjellige ting (kanskje kan det også gi oss voksne en oppfrisker ;p)
  Det fine ved det hele er at det er som mange andre sier "enkelt" - ikke som så mye av det som lages idag der man skal forvandles, det skjer ting som er uvirkelig og til tider forkuseres for mye på vold...

  Så jeg gleder meg til poden er gammel nok til å bli kjent med Albert sammen med meg :)

  Hilsen, Iren
  irenb76@hotmail.com

  SvarSlett
 42. Ahh, nå som jeg tenker på det, så var det alltid Albert Åberg bøker jeg lånte når jeg dro til bibloteket :D Jeg bodde i Levanger før, og i skolen jeg gikk på så var det veldig populært å lese Albert Åberg bøkene :) Læreren ville sittet og lest høyt fra en av bøkene mens vi spiste matpakkene væres, og vi satt der og lo =D Det var veldig spennende for oss. Og første skoledag leste læreren om Albert Åberg når han skulle begynne på skolen, og mange synes at det var gøy, så Albert husker jeg veldig godt ja :P! ♥
  Hehe..

  Hilsen fra Kumba Koroma

  kunadiala@yahoo.no

  SvarSlett
 43. Jeg liker albert fordi han er en morsom kar! Mange gode barneminner med han. <3

  SvarSlett
 44. Likte så godt Albert og Skybert når jeg var liten. Har mange bøker og et brettspill med Albert. Liker godt den historien om at Albert er for liten til å være med på spillkveld med fetterne. Der han tømmer kakeboksen. Den liker også størstegutten min, så det er en favoritt på sengekanten :) Han har selvsagt fått arve mine Albert bøker + at han har fått noen selv :)

  SvarSlett
 45. Jeg liker Albert Åberg fordi han er en gutt som går igjennom de samme problemer og tanker som skjer i virkeligheten med alle barn. Han er et lærerikt og morsomt forbilde for barna våre!

  SvarSlett
 46. Jeg husker albert som en artig liten gutt ra da jeg var liten han hadde en hemmlig venn som de fleste barn har, han er lærerik på mange måter, håper å kunne lese bøkene for min datter på 2 år om en stund. guttene mine likte albert veldig godt, men nå er dem store gutter på 19 og 17 år.
  med venlig hilsen ida på 2 år og mamma heidi indiane nygård
  lillemy.meg@hotmail.com

  SvarSlett
 47. Jeg husker Albert Åberg fra jeg var lita. Spesielt godt husker jeg episoden med " skal bare", alle tiders:-) Vil gjerne at mine 3 barn skal få samme gode forhold til Albert Åberg som jeg har/hadde:-)
  Mvh Tanja Bolstad (tjbolst@online.no)

  SvarSlett
 48. Er jo vokst opp med sitatet "skal bare, Albert Åberg" - skjønne lille raringen med den fine fantasien! Skybert er den beste usynlige vennen :)

  SvarSlett
 49. Albert Åberg er en av klassikerne i barneverden. Forfatteren Gunilla Bergström har gledet mange barn i mange land med denne fantastiske gutten og hans verden. Liker Albert fordi han er tvers igjennom god ♥

  annbru@gmail.com

  SvarSlett
 50. Det bobler en glemt følelse når jeg leser Albert Åberg for barna mine - fra da jeg selv var liten. Jeg tror jeg fryder meg mer enn døtrene mine når disse bøkene blir valgt til kveldslesingen. ;)

  Linda_kir@Yahoo.no

  SvarSlett
 51. Jeg liker Albert Åberg, fordi min datter elsket at jeg leste om denne litt underlige figuren som var så annerledes på mange måter. Tror det er noen av de beste barnebøker som er laget. Så nå håper jeg at hun og hennes mann leser om Albert Åberg for mine 2 barnebarn på snart 3 og 5,5 år.
  Jeg var hos dem i kveld, og de satt og leste for
  Malene og Nichlas etter at de hadde lagt seg.
  Det var så koselig. Jeg hadde med en haug med
  ting jeg hadde vunnet på konkurranser, men de hadde det meste fra før, dessverre. Men noe falt i god jord, og det var så godt å se hvordan Malene koste seg med en kjempestor, bløt kanin med en gang hun så den i posen min. Hun hadde allerede navn på den, det var Tina som hennes bestevenninne heter. Hadde med hele Knerten-pakken også, men det også var gammelt nytt for dem. Ja, ja, tidene har forandret seg siden jeg var barn, og min svigersønn sa at da han var barn, så ønsket han så veldig å få en liten bil som han hadde forelsket seg i. Jeg selv var så glad i glansbilder at jeg syklet lange veier for å få tak i noen store engler jeg hadde hørt var kommet i kiosken!!!!!

  Vennlig hilsen Guri Marie.

  guri_marie.kristoffersen@getmail.no

  SvarSlett
 52. Av nostalgiske grunner. Jeg leste Albert da jeg var liten, nå leser jeg for mine barn. Bøkene er flotte selv om de ikke er hippe og kule! De er så enkle at de er geniale. Heia Albert!
  post@dragemamma.net

  SvarSlett
 53. Fordi Albert er ettertenksom og en drømmer. Liker og tegningene i Albert Åberg bøkene kjempegodt!

  rachel-andrea@hotmail.com

  SvarSlett
 54. Liker albert åberg, for han er en reflektert,morsom liten gutt. kjenner oss alle igjen i tankene, og resonementene han har mange ganger :)
  Det er alltid morsomt :) Sender deg e-mailen om jeg vinner - følger bloggen :)

  Mvh May W

  SvarSlett
 55. Albert er vel en av de barneseriene jeg husker best fra min egen barndom. Husker spesielt den episoden der han trodde det var spøkelse på rommet, syntes vel egentlig den var litt skummel selv, men gikk jo bra til slutt. Synd denne serien ikke går nå slik at mine barn kunne opplevd samme barnetv glede som meg.. Var jo en del gode moralske poeng i serien også..
  lisbeth_nyborg@hotmail.com

  SvarSlett