søndag 6. november 2011

JULEKALENDER - mareritt eller moro?

Uansett hva du som voksen synes: Barna elsker den! Her er 6 gode råd til Julekalenderen!

Tips nr 1: Invester i en julekalender som varer lenge, så du slipper å løpe ut og kjøpe nytt hvert år. Hos SPRELL har vi laget en egen julekalender med 24 store poser, klyper, hyssing og merkelapper. Ta vare på posene og bruk dem, år etter år. Har du ødelagt en pose, kan du alltid få påfyll hos oss. Julekalenderen kommer i alle våre butikker neste uke!
Tips nr 2: Kjøp aldri en julekalender som er for liten! Husk at posene i julekalenderen må være store nok til også å romme f.eks. et par sokker.

Tips nr 3: Ikke bidra til Norges søppelberg. En julekalender blir fort en haug med småting som bare kastes eller slenger omkring i huset. Det kan derfor være  lurt å kombinere julekalenderen med en julepresang. Ønsker ett av barna seg en garasje til jul, er det flott å kunne gi bilene i presang i julekalenderen.

Eller er det kanskje dukkehuset som står på ønskelisten? Ja da innholder jo huset et møbelsett som kan splittes opp i fine gaver.      
Tips nr 4: Legg alltid inn en gave eller to til mor og far, noe annet vil være urettferdig

Tips nr 5: Kjøpe sett og fordel utover i julekalenderen. Det blir både rimligere og gir mening. Her er noen eksempler:


Mange typer klinkekulespill og klinkekuler
Dukkeserviser i mange farger og størrelser
Doktorkoffert til kosedyr
Kjøleskapsmagneter

Set med fingermaling - 6 bokser
Bakesett med mange deler
   
Og til sist, det aller, aller viktigste:
Tips nr 6: Sørg alltid for å putte de mest spennende gavene i starten av julekalenderen. Da er spenningen og forventningen størst. Det er da barna prater om den - i barnehagen eller på skolen!


Lykke til!

hilsen Hege

1 kommentar:

  1. I de vakre posene kan det være en god ide å legge et sangkort eller en aktivitet fra SingSang - Sanger og aktiviteter som hører julen til. De har den tilgjengelig hos Sprell (både butikker og på nett). Enkelt og hyggelig :)
    Syng julen inn!

    SvarSlett