fredag 18. november 2011

Ny i verden!

Hva trenger man som ny i verden? Egentlig bare massevis med kjærlighet og nærhet - men det er også fint å begynne å stimulere sansene så tidlig som mulig. Nærhet og varme fra andre er særs viktig for spedbarn. Men, det er også viktig å stimulere synet, hørselen og smakssansen. Vi har valgt ut noen produkter som vi mener er fine for sanseutviklingen.


Maskrangle er en lett og myk rangle med litt hår, som kiler og gjør den litt ekstra spennende. Ingen bakdel at den kan vaskes i vaskemasinen heller. En ultimat babyrangle!Skwish ranglen oppfyller flere krav til en baby rangle; fin å henge opp, spennende å se på, lett å holde i /få tak på, og føre til munnen å spise på når den tiden kommer.Vi har også mange flotte uroer og ting til å pynte både barnerom og vogner. For barnet er det beroligende å kunne feste blikket til noe. Har man en uro over stelleplassen feks vil barnet etter hvert lære den å kjenne og dermed vite hva som skal skje. Dette gir barnet trygghet i de forskjellige daglige rutinesituasjonene.

Barneromsinteriør er også hyggelige både å få og å gi bort til en ny verdensborger, og dette er jo gaver som barnet vil ha glede av i mange år framover.


Hilsen Tove

1 kommentar:

  1. Skwish ranglen er fantastisk. Var storfavoritt hos begge mine da de var små. Anbefales!

    SvarSlett