mandag 20. februar 2012

Smartspill, den perfekte inneaktiviteten!

Vi har utrolig mange morsomme og utfordrende Smartspill, som egner seg kjempegodt til hufsete innedager. Da er det ikke alltid så greit å ha ro til å sitte rolig en stund, men med smartspill kan det problemet være løst! Endelig en leke som er aktiviserende for en person.

Spillene finnes i mange ulike varianter. Det finnes også noen små som er hendige og gjør de fine å ha med på tur, være seg i bilen, fly eller i bruk på feriestedet.
Smartspill kan egentlig minne litt om sudoku, men her er det mange oppgaver og vanskelighetsgrader. Instruksjonene er enkle å sette seg inn i og er forklart på blant annet norsk. Blir det for vanskelig finnes løsningen bakerst i instruksjonsheftet.

Her er det fare for at de voksne tar over, for spillene er morsomme for alle aldere..

Under kan dere se et utvalg spill med en kort forklaring av prinsippet

Castle Logix 198 kr
Allerede fra barnet er 3 år kan en spille Castle Logix. 
Det er syv ulike tårn og blokker som gir hele 48 utfordringer som strekker seg fra veldig lett til ekstremt vanskelig.
De fire nivåene i spillet gir barnet gradvis nye ferdigheter til å løse problemer, utvikler logisk tankegang, økt motorisk ferdighet i tillegg til innsikt i romforeling og fantasi!


Pirates hide and seek 179 kr
Stig ombord i et spennende og utfordrende spill i "Pirates hide and seek". Her skal barnet legge brikkene slik at bare bildene som vises på utfordringskortet synes på brettet. Denne versjonen er en av flere juniorversjoner med 48 utfordringer, fra lett til vanskelig. Spillet er laget i plast som gjør det slitesterkt og det kan tas med over alt, da brikker og instruksjonshefte kan puttes inni spillebrettet.
Egner seg fra 5 år og oppover.
Road block 179 kr

La ikke tyven slippe unna i Road block! I den lille byen som skisseres ulikt for hver utfordring på spillebrettet prøver tyven i den røde bilen å slippe unna politiet. Barnets oppgave er å sette alle brikkene med fastmonterte biler slik at dette ikke er mulig. 60 spennende utfordringer fører til mange timer med moro. Her gjelder det å tenke logisk og visualisere bilenes plassering. Som biljakt på film, bare bedre.
Supert fra 7 år og oppover.
Traffic control air port 179 kr
I Air port traffic control skal du navigere flyene trygt til deres bestemmelsessted. Legg hver utfording på spillebrettet og prøv å få alle de gjennomsiktige brikkene med fly til å passe i sin bane. Ikke så enkelt som man skulle tro! Alle de 48 utfordringene er forskjellige og kjempespennende. Dette appellerer til både barn og voksne. Som i de andre spillene er det fire ulike nivåer som gjør at du hele tiden utvikles og får noe å bryne deg på.
Passer fra 8 år og oppover.

-Thea

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar