torsdag 14. juli 2011

Minispill - del 2!

Jeg har tidligere laget innlegg om de geniale minispillene fra HABA! Klikk her dersom du ønsker å lese første innlegg. Spillene er høyaktuelle i disse dager, spillene kommer i miniutgaver av kjente og artige spill i små lekre metallbokser. Perfekt til dere som er på reisefot!

Vi har ett godt utvalg av ulike spill i denne serien; fiskespill, yatzy, svarte-per, kortskalle, dyrelotto, kråkespillet, pantomime osv..


Jeg fortsetter der jeg slapp, og starter med...

Hvem er jeg? /Kortskalle

Ett spill som passer for to eller flere spillere, og passer barn fra 5 år og oppover. Spillet inneholder ett hodebånd, 40 spillekort, 10 poengbrikker og instruksjoner.
En spiller får pannebåndet med ett kort på. Nå skal spilleren stille ja/nei spørsmål til han/hun klarer å gjette hva som er avbildet på kortet. Gjetter spilleren riktig, vinner han/hun kortet. Den med flest kort ved spillets slutt vinner!

Kr 145


Svarte per!
  Kjent og kjært kortspill i ny drakt! Her en svarteper en liten katt og kortene kan pusles sammen to og to. Slik kan de aller minste også være med og spille. Svart blyant til nesen og blyantspisser følger med!

Kr 99

Pantomime!
Ett sosialt og artig spill for fire spillere, eller flere. Egner seg for barn fra 4 år og opp..
Her gjelder det å være god på å mime og god på å gjette! Del barna opp i to grupper. Den som greier å gjette flest riktige svar vinner! Metallesken inneholder 48 kort. Hvert kort har bilder av ett eller annet som barna skal mime - kun med kroppen (ikke en lyd!). Her blir det garantert mye latter!! Kanskje en lek til neste bursdagselskap eller til å ta med på turen ?

Kr 79

Fang meg!
Her gjelder det å rømme fra katten. Spillet inneholder 5 mus, en terning, en filtduk og instruksjoner. En spiller har rollen som katten og har derfor tinnboksen, mens de andre spillerne har en mus hver. Når terningen kastes er det terningens farge som avgjør hvilken mus som må rømme. Men, pass opp! Om du prøver å rømme selv om det ikke din farge vises, er du ute av spillet! Passer for 3-6 spillere, i alderen 4 år og opp.

Kr 125Håper dere i likhet med meg finner noen favoritter blant disse godbitene!
Ta deg gjerne en titt innom en av våre butikker, utvalget kan variere fra butikk til butikk...men jeg er ganske skråsikker på at du uansett vil finne ett du liker!!:)

-Veronica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar