tirsdag 5. juni 2012

Favoritter fra Jessheim!

Hei hopp - her kommer favorittene til jentene på Jessheim!
Marie: Min favoritt er helt klart hippie tipi teltet! 
Designen er ikke bare utrolig lekker, men måten teltet slås opp og sammen er genial. Med enkle grep kan det tas frem og ryddes sammen etter behov. Jeg skulle ønske jeg hadde et slikt telt da jeg var liten, tenk å ha et sånt telt å leke cowboy og indianer med!! Det kjempefint til å lage et lite "lekerom" i stua, eller hvorfor ikke ta det med ut på verandaen eller i hagen! Her kan man flytte inn med dukker og lekekjøkken, eller hva med et hemmelig klubbmøte? Eller kanskje legge seg ned i det med en fin bok for en liten kosestund midt på dagen. Kun fantasien setter grenser her!


Malin: Første gangen jeg gikk inn i en Sprell-butikk, var det flygelet fra Kalikå jeg la merke til. Jeg syns det rett og slett er skikkelig tøft, og det gjenstår som min favoritt i dag! Et piano blir jo nesten et slags møbel, og ettersom det er veldig pent og realistisk vil denne lille utgaven være et fint tillegg hjemme i stua eller på barnerommet.
Ting som lager lyd er alltid stas, og for en musikkglad sjel vil dette flygelet være perfekt. Det er ca 50 x 50 cm med 30 mini-tangenter for små barnehender og har tilhørende krakk. Her har du et instrument som styrker konsentrasjonsevnen, gir utspill for kreativitet og skaper små musikkspirer! 

Victoria: Min favoritt bland sprells fantastiske leker og interiør er kulebanen fra Haba. Hver dag er det barn innom butikken som fryder seg over kulebanens mange muligheter og jubler av glede når de får klinkekulen til å kjøre helt ned til enden. Du har grundpakken som inneholder alt du trenger til å starte med, det vil si 42 deler og 6 klinkekuler. Videre finnes det mange både små og store sett i alle prisklasser, med utallige varianter, som man kan bygge videre på kulebanen med. I tillegg har sprell flere pakker med klinkekuler som passer til banen. Til og med noen som lyser i mørket!! Hvor morsomt er det ikke å skru av lyset og se en selvlysende klinkekule rulle nedover kulebanen?! Det finnes mange grunner til at jeg liker kulebanen så godt. For det første er det en treleke som er veldig solid. Den varer lenge og blir aldri kjedelig i og med at du kan utvide og utvide ditt prosjekt med kulebanen. Videre er det noe både barna og foreldrene kan kose seg med. Det finnes ingen regler for hvordan kulebanen skal bygges, det legges alt opp til kreativiteten. Sammen kan hele familien komme med ideer og bygge verdens kuleste kulebane! Til sist synes jeg dette produktet er veldig bra for barnas utvikling med tanke på pedagogikken bak. Du finner mange forskjellige former i klossene og kulene, både firkant, runding og trekant. Barna kan telle klinkekuler og klosser og bruke klossene til å igjen skape nye former. Barna må tenke over balansen i forhold til hvor de plasserer klossene slik at det skal stå stødig og at det er en bane der som klinkekulen kan "kjøre" i helt til bunnen. Barna utvikler og får virkelig trent opp sin kreativitet gjennom byggingen og kan lære seg å samarbeide for å skape et godt resultat. Barna får også trent opp motorikken sin, da spesielt finmotorikken.  

Hanne: Vi sier det alle sammen, at det nesten er umulig å velge ut en favoritt! Vi har masse fantastiske produkter vi har varme følelser for :) Jeg er interiørdesigner og mor til to små barn, så det er fantastsik å få jobbe i en slik butikk som har alle disse pedagogiske varige lekene, og så mye vakkert til barnerommet. Så, skal det pusses opp på barnerommene i sommer? Ja da bør du virkelig ta turen innom Sprell! Vi har oppbevaringskurver, esker, puffer, sittesekker (happycat), knagger, knotter, speil, hyller, lamper, veggklistermerker og TAPETER! Det er nettop det siste, tapeter jeg har valgt ut. Vi har jo så mange fine å velge mellom. Tapetene våre er fra det Danske firmaet Ferm living. Det ble grunlagt i 2005 og har vokst i en enorm fart og finnes rundt om i flere land verden over. Tapetene er i skikkelig retrostil med motiver som roboter, gamle biler, tivoliispirerte farger og mye mer. Det som er så gøy er at du kan få matchende puter, bamser, sengetøy, bilder og tepper til. Ta turen innom å se på de, så kan du få masse andre gode tips til oppussingen eller om du bare vil friske opp litt :)


Velkommen innom for en titt, vi gleder oss til å treffe deg!

Hilsen fra oss på Sprell Jessheim!

1 kommentar:

  1. Sprell er den fineste butikken på senteret! Har bare hyggelige opplevelser derfra :) Kule bilder!

    SvarSlett