torsdag 24. mai 2012

Favoritter fra Grünerløkka

Her kommer favorittene fra jentene på Grünerløkka!

Trine
Klossetog: Sååå pedagogisk riktig. Denne treleken har vært min favoritt i mange år.
En leke med flere funksjoner:
-          Laaang draleke
-          Kort draleke
-          Tre på pinne
-          Bygge med dyreklosser
Man kan rett og slett ta fra hverandre hele leken og sette den sammen igjen. En gøyal og varierende leke! (Andre favoritter Trine? ”-Resten av butikken.”


Ann Kristine
Jeg har falt helt for dette hobbysettetfra Djeco, glitterfugler. Glitter er jo så gøy! Det følger med fire bilder med flotte fuglemotiver. Det man skal gjøre er å skrape av de grå feltene, som er som klistremerker, og drysse på glitter i nydelige farger som kleber seg fast på bildet! 
 
Mia
En babygym er noe mange foreldre setter pris på. Et sted hvor den lille kan ligge langflat og dagdrømme om mat, farger og alt annet som er morro. Denne Mummi babygymmen er ikke bare superfin, men også veldig praktisk! Den er laget av stoff og kommer med underlag og masse fine farger og figurer som bringer frem gamle barndomsminner for flere generasjoner. For en liten sjel er det helt klart et godt alternativ med så mye å kikke på og fikle med, samt et bevegelig speil til å beundre seg selv i. Jeg gleder meg til den dagen det kommer en ”voksengym”, slik at jeg også kan ligge og rulle!

Hedda
Det første jeg falt for med denne lille kofferten fra Moulin Roty, var det søte designet. Så åpnet jeg den og ble riktig glad. Dette er et artig lite blomstersentrum som gir barna massevis av utendørs moro og pusling innendørs på en regntung sommerdag, både alene og i selskap av andre.  

Emilie

Denne rosa puffen fra Rice er min favoritt! Har hatt et øye til den helt siden jeg begynte å jobbe på Sprell, så jeg burde vel kanskje kjøpe den snart. Den passer for både liten og stor, med sine friske farger som pynter opp hvert et rom!  

Neneh
Aquaplay Lockbox: Sol, varme, fuglesang, lukten av mormors blomster og stekosen fra morfars vafler. Det er hva jeg forbinner Aquaplay med. En morsom leke med vann for gutter og jenter, når man er et stykke fra stranda på en varm sommerdag.
Ønsker dere fine solskinnsdager, og velkommen innom til oss! Vi har mye mer på lur!:)
Hilsen fra oss på Sprell Grünerløkka

1 kommentar:

  1. Fint tjejer! Måste dock tænka ut en annan favoritsak då Neneh också hade valt aquaplayen..! :D /Bella majorstuen

    SvarSlett