tirsdag 21. mai 2013

Lottie - en dukke med pedagogisk fokus!


Lottie er en populær og berømmet dukke for jenter mellom 3 og 9 år. Siden hun ble lansert i England i 2012, har hun vunnet 12 priser og fått massiv pressedekning.

Ideen bak Lottie er å kunne tilby en dukke med kropp, proporsjoner, klær og utstyr som en 9-åring. Dukken er utviklet i samråd med psykologer, helsepersonell og ernæringseksperter i England, for å finne en mest naturlig utforming. Tanken og konseptet er å fokusere mindre på kropp og idealer, da undersøkelser og studier viser at barn blir opptatt av dette på et for tidlig tidspunkt i sin utvikling.

Lottie har derfor bevisst blitt produsert som en 9 år gammel jente, uten smykker, makeup eller høye hæler. Lotties klær og tilbehør er detaljrike og passer aldersgruppen. Det lange håret er av super kvalitet, og floker seg ikke. Lottie kan stå på egenhånd, og bevege armer, bein, knær, hode og hofter. Klærne kan tas av slik at hun kan kle seg til ulike anledninger. Esken Lottie kommer i kan brukes som veske for å ta med seg dukken på tur.

Lottie har vunnet 12 priser:


Hos Sprell har vi flere varianter av dukkene, og tilbehør. Mer kommer i løpet av sommeren/tidlig høst. Her kan du se hva vi tilbyr i våre butikker og på sprell.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar